CashBack > Servicii

Conectoo cashback - cumpara solutie completa de email marketing, newsletters si castiga bani

Conectoo cashback - cumpara solutie completa de email marketing, newsletters si castiga bani online
Primesti 7.5% + 2.5 Lei cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul

Conectoo

Cashback cu Conectoo castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de solutie completa de email marketing, newsletters inapoiem o parte din bani

Solutie completa de email marketing, newsletters

Conectoo ofera o solutie completa de email marketing care se adreseaza atat clientilor ce expediaza volume mari de informatii, cat si celor care sunt la început de drum. Platforma dispune de toate functionalitatile necesare derularii campaniilor de email marketing, utilizand o interfata usor de folosit.
Aboanamentele Conectoo sunt calculate in functie de numarul de abonati unici importati in platforma. Abonamentele incep cu cel gratuit, pentru conturi pana la 2000 de abonati unici si continua pana la maxim 100.000 abonati unici, peste acest prag preturile fiind negociabile.
Crearea unui cont in Conectoo este gratuita, fara solicitarea de informatii bancare.
Am gandit ca totul sa fie usor de folosit in Conectoo astfel incat sa oferim o experienta de utilizare cat mai buna atunci cind iti dezvoltati campaniile de email marketing.
Creati campanii in cativa pasi simpli, fara sa aveti experienta in dezvoltarea campaniilor de email, chiar si atunci cind e nevoie sa inserati continut personalizat.
Conectoo urmareste actiunile consumatorilor pe website-ul dumneavoastra si apoi le trimite emailuri personalizate in functie de comportamentul lor.
Garantam o rata de livrare a campaniilor dumneavoastra la nivelul industriei astfel incat mailurile dumneavoastra sa ajunga intotdeauna in inbox.
Specialistii nostri in online marketing va pot ajuta sa va intariti strategia campaniilor de email pentru a interactiona mai eficient cu abonatii dumneavoastra astfel incat sa-i tranformati in clienti.
Probabil cea mai importanta functie in email marketingul de azi, automatizarea este printre ultimele functionalitati introduse in platforma Conectoo. Cu ajutorul ei, va oferim oportunitatea de a trimite emailuri oamenilor potriviti, la momentul potrivit pe baza comportamentului si preferintelor lor pe site-ul vostru.
Fie ca esti un specialist in HTML si scrii codul direct in editorul nostru WYSIWYG sau esti incepator si folosesti editorul Drag&Drop, noi iti oferim instrumente intuitive ca sa creezi newslettere istete.
Graficele noastre interactive va permit sa treceti in revista cu usurinta performantele campaniilor astfel incit sa va ajustati strategia de email marketing pentru a obtine cele mai bune rezultate. Avem pregatite pentru voi rapoartele de care aveti nevoie: de la rapoarte generale de campanie, la tipuri de dispozitive folosite sau clienti de email.
Fie ca aveti deja o baza mare de abonati sau incepeti de la zero, in Conectoo aveti la dispozitie o multime de optiuni si instrumente simple ca sa va cresteti numarul de abonati sau sa ii administrati pe cei existenti astfel incit sa va pastrati lista actualizata permanent.
Una dintre cele mai importante functii de email marketing pe care o oferim si va recomandam sa o implementati este emailing-ul tranzactional. Fie ca spuneti bine ai venit unui nou utilizator pe site sau trimiteti detaliile unei comenzi prin chei API, toate acestea si multe alte optiuni sunt la indemana voastra astfel incat sa va aduceti utilizatorii aproape.
Tinand cont de cele mai bune practici de design si email marketing, echipa noastra de creatie poate construi template-uri de email personalizate, concepute special pentru indeplinirea obiectivelor stabilite.
Cum email marketing-ul devine unul dintre canalele de comunicare preferate ale specialistilor in marketing de pretutindeni, este din ce in ce mai dificil sa obtii rezultate bune fara o strategie care sa te diferentieze de ceilalti. Echipa noastra va analiza campaniile voastre de email marketing si va contura un drum de urmat bazat pe cele mai bune practici astfel incat sa obtineti rezultate optime pe viitor.

Alte magazine recomandate

Profitshare cashback - participa in programul de afiliere si castiga bani online
Castiga 100 Lei
Facturis cashback - cumpara program desktop de facturare, gestiune stocuri si castiga bani online
Castiga 20%
Daedalus Online cashback - inscriete pentru realizarea de sondaje online pentru firme si castiga bani online
Castiga 0.7 Lei
Hosterion cashback - cumpara servicii de web hosting, gazduire web si castiga bani online
Castiga 0.5%
2Performant cashback - participa in programul de afiliere si castiga bani online
Castiga 0.05 Eur

Conectoo cashback - cumpara solutie completa de email marketing, newsletters si castiga bani online

Categorii disponibile in Conectoo

  • Servicii

Termeni si conditii suplimentare la comisioane

Conditii de acordare cashback: 2.5 lei pentru fiecare cont gratuit nou creat plus 7.5% din valoarea abonamentului timp de 12 luni daca devine client platitor in primele 30 zile.
Bonusul se acorda numai pentru comenzile facturate si achitate de catre clienti in limita a 100.000 abonati, recurent pentru toate serviciile de email marketing contractate timp de 12 luni de la data crearii contului! Pentru contractele cu un numar mai mare de abonati contractul este negociat, sunt oferite discounturi si servicii suplimentare, astfel ca bonusul este acordat conform celui mai mare prag disponibil public (249 EUR / 100.000 abonati).
Acest site foloseste cookieInchide