CashBack > Servicii

E-Rovinieta cashback - cumpara rovinieta electronica online si castiga bani

E-Rovinieta cashback - cumpara rovinieta electronica online si castiga bani online
Primesti 0.5% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul

E-Rovinieta

Cashback cu E-Rovinieta castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de rovinieta electronica online inapoiem o parte din bani

Rovinieta electronica online

E-Rovinieta.ro este cea mai mare si sigura platforma de unde, atat persoanele fizice, cat si cele juridice, pot plati tariful de utilizare a retelei de drumuri nationale, mai exact rovinieta. Platforma E-Rovinieta.ro este disponibila in 8 limbi straine – engleza, germana, maghiara, sarba, rusa, turca, bulgara si poloneza.
Rovinieta poate fi comandata la orice ora, 24/7, si poate fi platita cu cardul online, prin iTransfer (ordin de plata cu confirmare si emitere instant de la BCR sau Banca Transilvania) sau prin ordin de plata traditional la orice banca (emiterea va fi efectuata dupa confirmarea sumelor in cont).
Rovinieta este obligatorie in Romania si se aplica pe reteaua de drumuri nationale (autostrazi, drumuri expres, drumuri nationale europene (E), drumuri nationale principale si secundare).
Rovinieta are un pret fix, stabilit in euro. Totusi, tariful se achita in lei, la cursul BNR stabilit in ultima zi a lunii precedente.
Comanda aici rovinieta electronica, platesti online si primesti rovinieta prin e-mail. Distribuitor autorizat de C.N.A.I.R.
Rovinietele se emit numai dupa confirmarea platii sumei in contul bancar al UNTRR (in cateva minute in cazul platii online cu cardul bancar finalizate sau cateva zile in cazul platii prin ordin de plata).
Nu stii daca ai rovinieta la masina? Nu stii cand expira? Poti accesa serviciul C.N.A.I.R. de verificare a valabilitatii rovinietei.
UNTRR este distribuitor autorizat de C.N.A.I.R. pentru emitere de roviniete electronice cu prezenta in mediul online prin e-rovinieta.ro si cu puncte teritoriale.
de zile, achizitionate prin intermediul e-rovinieta.ro, primesti un email de avertizare inainte sa expire.
La emitere, vei primi seria si datele rovinietelor electronice emise prin SMS la numarul de telefon mobil al contului tau.
UNTRR – Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania este o organizatie profesionala si patronala neguvernamentala, independenta, apolitica, fondata in 1990 pe principii democratice.
UNTRR promoveaza si apara interesele transportatorilor rutieri pe plan intern si international, inregistrand de la infiintare pana in prezent peste 13.000 de membri – operatori care efectueaza transporturi interne si internationale de marfa si persoane.
Nu se pot emite roviniete decat cu cel mult 30 zile anterior datei de inceput a valabilitatii.
Pentru autoturismele si pentru vehiculele de transport marfa cu masa totala maxima autorizata mai mica sau egala cu 3,5 tone, durata minima pentru care se poate achita tariful de utilizare este de 7 zile.
Responsabilitatea achitarii tarifului de utilizare si a detinerii rovinietei valabile, precum si a achitarii tarifului de trecere sau a tarifului de concesiune revine in exclusivitate utilizatorilor romani, iar in cazul utilizatorilor straini, acesta revine in exclusivitate conducatorului auto a vehiculului.
Utilizatorilor li se pot aplica amenzi contraventionale atat pe reteaua de drumuri nationale din Romania, cat si in punctele de control pentru trecerea frontierei de stat, la iesirea din Romania.
impotriva procesului-verbal de constatare a contraventiei si de aplicare a sanctiunii se poate face plangere in termen de 15 zile de la data inmanarii sau comunicarii acestuia.
Plangerea se depune la judecatoria in a carei circumscriptie a fost savarsita contraventia, (daca in procesul verbal de constatare a contraventiei nu este specificata alta circumscriptie).

Alte magazine recomandate

Profitshare cashback - participa in programul de afiliere si castiga bani online
Castiga 100 Lei
Facturis cashback - cumpara program desktop de facturare, gestiune stocuri si castiga bani online
Castiga 20%
Daedalus Online cashback - inscriete pentru realizarea de sondaje online pentru firme si castiga bani online
Castiga 0.7 Lei
2Performant cashback - participa in programul de afiliere si castiga bani online
Castiga 0.05 Eur
Conectoo cashback - cumpara solutie completa de email marketing, newsletters si castiga bani online
Castiga 7.5%

E-Rovinieta cashback - cumpara rovinieta electronica online si castiga bani online

Categorii disponibile in E-Rovinieta

  • Servicii
Acest site foloseste cookieInchide