CashBack > Jucarii, jocuri si divertisment

Oferta inactiva - Engino Toys cashback - cumpara jocuri de construit tridimensionale 3D si castiga bani

Engino Toys cashback - cumpara jocuri de construit tridimensionale 3D si castiga bani online
Oferta inactiva

Engino Toys

Cashback cu Engino Toys castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de jocuri de construit tridimensionale 3D inapoiem o parte din bani

Jocuri de construit tridimensionale 3D

SISTEMUL DE JOCURI ENGINO este probabil cel mai avansat joc de construit tridimensional si multifunctional care exista in prezent pe piata! Inspirata initial de profesori de design si tehnologie, Engino a evoluat intr-un produs premiat, care acopera de la structuri la mecanisme, energie regenerabila pana la robotica.
Jocurile de asamblare inteligente de pe Engino Toys sunt cele mai avansate jocuri de construit care exista pe piata, modeland mintile in inginerie mecanica.
Jocuri de asamblare inteligente pentru copii online la Engino Toys.
Seria INVENTOR este o noua gama de produse pentru anul 2015, care are o abordare tematica cu capabilitati multi-model, care acopera masini, motociclete, aeronave si masini industriale.
Toate modelele de pe Engino Toys sunt, de asemenea, disponibile ca instructiuni 3D interactive, vizualizate fie de pe un PC, fie de la smartphone-uri si tablete prin intermediul aplicatiei ENGINO 3D Viewer, descarcabile gratuit in sistemele de operare mobile Android, Apple (iOs) si Windows.
Construieste planorul si imita zborul fara motor. Refoloseste piesele pentru a asambla trei avioane militare mari: celebrul Jet Fighter, modelul mortal Spitfire si distrugatorul Helicopter Gunship.
Tinerea copiilor, in special a fetelor, interesate de constructia de cladiri si de inginerie, poate fi o sarcina destul de dificila. Seria nou-nouta FATA INVENTATOARE pentru fete se ocupa de aceasta problema, legand jocul imaginatiei de crearea de modele 3D.
Platforma Engino Robotics (ERP) este special conceputa pentru copiii din invatamantul primar si secundar si chiar pentru pasionatii de roboti! Robotii programabili fac parte din viata noastra de zi cu zi, iar copiii nostri sunt viitorii inovatori care infrunta provocarea de a duce robotica la urmatorul nivel!
Seria motorizata a inventatorului este o gama noua si este mai potrivita pentru utilizatorii intermediari si avansati care literalmente joaca sa inventeze! Lasa-ti imaginatia sa zburde libera si construieste avioane cu reactie, un elicopter Chinook, masini de tip Formula 1 si Dragster, o masina industriala mare Bobcat, masini de teren off-road, masini Buggy si ATV-uri, un dragon, o tarantula si multe altele!
Seria DISCOVERING STEM de la EnginoToys a fost dezvoltata de profesori i academicieni, urmarind ultimele trenduri pedagogice pentru a imbina teoria cu practica. Principalele atractii ale parcurilor de distractii sunt deseori cursele rapide palpitante sau rotile lente, romantice, care ofera vederi spectaculoase de sus. Ia SETUL PARCUL DE DISTRACTII si invata despre aceste locuri minunate, in care copii si parinti din toata lumea petrec ore in sir de distractie!
Noua serie STEM Heroes de pe Engino Toys introduce copiii in lumea disciplinelor STEM printr-o abordare complet noua si jucausa! Seria STEM Eroii ii introduce pe copii in lumea disciplinelor stiinte, tehnologie, inginerie si matematica (STEM: Science – Technology – Engineering and Mathematics) printr-o abordare complet noua si bazata pe joc!
Noul sistem QboidzTM combina conectivitatea premiata cu capcana a sistemului Engino cu functia de constructie fara efort a blocurilor stacabile! Sistemul incurajeaza copiii prescolari sa isi dezvolte abilitatile cognitive, sociale si motrice prin jocul distractiv si creativ.

Alte magazine recomandate

Noriel cashback - castiga bani online la toate jucariile cumparare
Castiga 2.5%
Edu Class cashback - cumpara jucarii si jocuri educative pentru copii si castiga bani online
Castiga 2.5%
Ookee cashback - cumpara jocuri jucarii educative copii si bebelusi si castiga bani online
Castiga 2.5%
Lexshop cashback - cumpara jocuri de societate, board games sau lego si castiga bani online
Castiga 2.5%
Jucarie si magie cashback - cumpara carti de joc trucuri de magie si castiga bani online
Castiga 4%

Engino Toys cashback - cumpara jocuri de construit tridimensionale 3D si castiga bani online

Categorii disponibile in Engino Toys

  • Jucarii, jocuri si divertisment
Acest site foloseste cookieInchide