CashBack > Ingrijire personala si sanatate

GenetX cashback - cumpara teste genetice nutritie prevenire cancer, diabet si castiga bani

GenetX cashback - cumpara teste genetice nutritie prevenire cancer, diabet si castiga bani online
Primesti 10 Eur + 0.05 Eur cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Eur)

Viziteaza magazin Castiga comisionul

GenetX

Cashback cu GenetX castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de teste genetice nutritie prevenire cancer, diabet inapoiem o parte din bani

Teste genetice nutritie prevenire cancer, diabet

GenetX ofera singurul test genetic care: identifica cantitatile PERSONALIZATE, exacte, aportul zilnic necesare de nutrienti, previne cancerul si alte boli grave, analizand mutatiile gentice din ADN
Testele genetice acopera segmente mari de clienti formate din persoanele interesate de: - nutritie - solutii terapeutice nutritionale pentru boli metabolice: diabet, etc. - well-being - femeile gravide si care alapteaza - managementul greutatii, supraponderale sau obeze - fitness - raspunsul corpului la efortul fizic sau performanta sportiva - raspunsul la diferite tratamente medicamentoase - preventia cancerului sau a altor boli grave.
Testele genetice oferite de GenetX acopera segmente mari de clienti formate din persoanele interesate de:

  • nutritie
  • solutii terapeutice nutritionale pentru boli metabolice: diabet, etc.
  • well-being
  • femeile gravide si care alapteaza
  • managementul greutatii, supraponderale sau obeze
  • fitness
  • raspunsul corpului la efortul fizic sau performanta sportiva
  • raspunsul la diferite tratamente medicamentoase
  • preventia cancerului sau a altor boli grave
Nutrigenetica studiaza relatia dintre variatiile genetice, pe care le avem fiecare dintre noi, si necesarul de nutrienti.
Testul nutrigenetic Advanced NGx disponibil pe GenetX este rezultatul unei experiente acumulate de mai bine de 16 ani in domeniul cercetarii academice din domeniul nutrigeneticii/nutrigenomicii, in cadrul uneia dintre cele mai prestigioase universitati din Statele Unite ale Americii, The University of North Carolina at Chapel Hill.
Screening pe GenetX: cuprinde teste genetice de screening ale celor mai frecvente mutatii genetice asociate unor boli precum cancerul, anumite boli rare, tulburari de coagulare, etc., si care pot fi utile in depistarea riscului de a avea aceste boli sau in diagnosticarea acestora. Ca urmare a cunoasterii acestor riscuri genetice, dumneavoastra, impreuna cu medicul dumneavoastra, puteti lua o decizie informata cu privire la optiunile pe care le aveti de a reduce riscul aparitiei acestor boli.
Metabolic balance: cuprinde analiza unor variatii genetice care va influenteaza necesarul optim de nutrienti pentru persoanele adulte (femei in afara sarcinii si barbati). Furnizeaza informatiile necesare pentru a reduce riscul aparitiei unor boli metabolice datorate unei alimentatii nepotrivite pentru structura dumneavoastra genetica.
Healthy Life prin GenetX: stabileste scorul genetic pentru hepatosteatoza non-alcoolica, in vederea unui management nutritional adecvat. Cuprinde o estimare, pe baze genetice, a potentialului pe care il aveti de a practica anumite tipuri de efort fizic, impactul pe care efortul fizic il poate avea asupra metabolismului dumneavoastra, si poate ajuta specialistii in domeniu (medici sportivi, antrenori, nutritionisti, specialisti de fitness, etc.) sa decida daca anumite modificari nutritionale sunt necesare pentru a va imbunatati performantele fizice.
Health and Fertility de la GenetX: cuprinde analiza unor variatii genetice care va influenteaza necesarul optim de nutrienti pentru persoanele adulte (femei in afara sarcinii si barbati). Furnizeaza informatiile necesare pentru a reduce riscul aparitiei unor boli metabolice datorate unei alimentatii nepotrivite pentru structura dumneavoastra genetica.

Alte magazine recomandate

Pastile de slabit CristinaStory cashback - cumpara Garcinia Cambogia Veda castiga bani online
Castiga 10%
HemoStop cashback - cumpara tratamente naturiste hemoroizi fisuri anale si castiga bani online
Castiga 5.5%
Cufarul naturii cashback - cumpara suplimente si produse naturiste, vitamine si castiga bani online
Castiga 2.5%
Oralix cashback - cumpara periute de dinti, dusuri bucale, pasta de dinti si castiga bani online
Castiga 1.5%
CaliVita cashback - cumpara produse tratamente terapii naturiste si castiga bani online
Castiga 3%

GenetX cashback - cumpara teste genetice nutritie prevenire cancer, diabet si castiga bani online

Categorii disponibile in GenetX

  • Ingrijire personala si sanatate
Acest site foloseste cookieInchide