CashBack > Invatare

Oferta inactiva - Invat inteligent cashback - cumpara cursuri elearning video si castiga bani

Invat inteligent cashback - cumpara cursuri elearning video si castiga bani online
Oferta inactiva

Invat inteligent

Cashback cu Invat inteligent castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de cursuri elearning video inapoiem o parte din bani

Cursuri elearning video

Invatinteligent.ro este cea mai moderna platforma de elearning din Romania ce reuneste traineri si experti renumiti din Romania. Cursurile sunt in format video.
Unelte moderne pe platforma invatinteligent.ro:

  • dashboard cursant cu statistici legate de cursurile si performanta lor in cadrul cursurilor
  • 2Do list
  • grup inchis pentru fiecare curs cu dezbatere a temelor
  • online live meeting cu trainerul odata pe luna unde cursantul poate pune intrebari si / sau sa isi prezinte assignmentul final.
  • diploma absolvire in format digital gratuita, sau in format fizic cu semnatura trainerului achitand doar taxele postale.
  • Quizz-uri
  • suport suplimentar pentru curs, fisiere pdf/excel pentru a usura implementarea cursului in viata sau in cadrul muncii cursantului

Cursurile sunt create de traineri renumiti precum: Mihaela Tatu, Adrian Cioroianu, Dan Mocanu, Monica Ion..., consideram ca sunt mai usor de vandut decat cursuri sustinute de persoane necunoscute in domeniul respectiv.
Trainerii ce doresc sa publice un curs pe platforma invatinteligent.ro vor trece printr-un filtru de selectie pentru a evita publicarea unor cursuri cu continut slab.
Platforma va incarca lunar cursuri noi, astfel garantam afiliatilor cursuri noi, ce poate genera alte vanzari.
Invatinteligent.ro doreste sa ajunga in scurt timp o platforma de referinta in domeniul elearning din Romania.
Cursuri video, cursul e impartit in mai multe lectii de scurta de durata, pentru a asimila mai usor informatia.
Unelte moderne de urmarire a cursurilor si de masurare a propriei performante.
Sesiuni Live la terminarea cursului ai ocazia sa dezbati tema finala cu trainerul tau in cadrul unei conferinte.
Tehnica si Arta Comunicarii: Introducere in tehnici de vorbire, informatii elementare despre ceea ce inseamna dictie, paraverbal respectiv importanta ritmului, volumului, intonatiei, frazarii, vocii, respiratiei, tacerii in procesul de transmitere constienta a mesajului in vorbire; nonverbal, importanta atitudinii, folosirii corpului si contactului visual in ceea ce inseamna comunicare.
Cele 9 reguli de aur ale negocierii, negoierea te va ajuta sa obtii tot ce-ti doresti, scopul tau este sa inveti sa o stapanesti.
Planificarea succesului online curs video pe invat inteligent: elemente de baza in cresterea productivitatii, traim in viteza, viata din ziua de azi e tot mai complicata si incarcata, din pacate raspunsul nu e sa facem rost de mai mult timp ci sa dam un rost timpului pe care deja il avem.
Magnet pentru clienti de coaching si terapie Modulul 3 de la invat inteligent, cursul Magnet pentru clienti de coaching si terparie este un curs transformational, care urmat pas cu pas dubleaza veniturile afacerii tale in cel mult 2 luni de zile.
Trezirea un inceput de calatorie in Blue Ocean Strategy curs video, daca esti la inceput de drum, vrei afacerea ta, poate ai si o idee de produs sau serviciu si vrei sa ai un start bun, acest modul introductiv iti arata cum sa distingi si sa evaluezi concurenta fara sa intri in lupta cu ei pentru o bucatica din aceeasi piata limitata, cum sa distingi utilitatea produsului tau prin ochii si experienta clientilor tai si sa vezi unde sunt cresteri si profituri mari.

Alte magazine recomandate

Curs Titi Aur cashback - cumpara cursul de conducere defensiva ATA si castiga bani online
Castiga 4%
GoldenSite cashback - cumpara cursuri video DVD, cursuri format electronic si castiga bani online
Castiga 20%
Eurocor cashback - cumpara cursuri la distanta gratuite, lectii online si castiga bani online
Castiga 1.5 Lei
Wecontent cashback - cumpara conferinte de content marketing si castiga bani online
Castiga 10%

Invat inteligent cashback - cumpara cursuri elearning video si castiga bani online

Categorii disponibile in Invat inteligent

  • Invatare
Acest site foloseste cookieInchide