CashBack > Casa decoratiuni si gradina

KA International cashback - cumpara decoratiuni interioare, mobilier, tapet si castiga bani

KA International cashback - cumpara decoratiuni interioare, mobilier, tapet si castiga bani online
Primesti de la 0.5% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul

KA International

Cashback cu KA International castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. Inapoiem o parte din bani la cumpararea de decoratiuni interioare, mobilier, tapet

KA International este una dintre cele mai cunoscute marci Europene in decoratiunile interioare! Noi cream si oferim o varietate de idei, culori si materiale, transpuse in peste 7000 de produse, pe care le combinam pentru a aduce inspiratie si de a trezi simturile tuturor celor care ne incredinteaza spatiul personal spre decorare.
Extinderea KA International a inceput cu primul magazin din Madrid in 1984; in 1992 a fost deschis primul magazin in Paris, cu prima colectie de mobila tapitata. Succesul din Paris a insemnat momentul din care afacerea a crescut exploziv.
Categorii disponibile: Profile decorative, Stickere (decorative sau pentru copii), Tapet, tesaturi (perdele, draperii sau de tapitare), Mobilier (personalizat, din lemn sau tapitat) si Decoratiuni.
Publicul tinta este preponderent format din femei cu varsta cuprinsa intre 20 si 54 de ani.
Profile decorative, Plinte, Stickere, Stickere decorative, Tapet, Tesaturi, Perdele, Draperii, Mobilier KA International: decoratiuni in pas cu MODA!
Pentru ca la amenajarea propriei mele locuinte, am cautat mult prea mult informatiile necesare alegerii tapetului (de fapt a tuturor elementelor de decor - mobila, tesaturi...) si mai ales, am avut dificultati in alegerea stilului, a desenelor si a culorilor care sa mi se potriveasca cu ambientul pe care mi-l VISAM.
Daca, la fel ca si mine, credeti ca tapetul, mobilierul (canapelele, fotoliile, masuta din living, patul si comoda din dormitor), tesaturile din draperii, perdele si panourile japoneze, si toate celelate mici "piese de decor" definesc personalitatea unui ambient, atunci va invit sa intrati in lumea desenelor, texturilor si a culorilor vii, lume pe care am incercat sa o construim in acest site si site-urile afiliate! Intotdeauna m-am ferit sa port uniforme si, de aceea aceasta lume e construita pentru cei care cauta sa fie la MODA si doresc sa ajunga UNICI nu numai prin vestimentatie dar si in ambiente!

Alte magazine recomandate

SomProduct cashback - castiga bani online la toate cumparaturile
Castiga 3.5%
ScauneOnline cashback - cumpara scaune si mese si castiga bani online
Castiga 4%
Bonami cashback - cumpara accesorii si decoratiuni interioare si castiga bani online
Castiga 3.5%
SensoDays cashback - cumpara decoratiuni baie bucatatie dormitor si castiga bani online
Castiga 1%
AlecoAir cashback - cumpara dezumidificatoare, purificatoare aer si castiga bani online
Castiga 3%

KA International cashback - cumpara decoratiuni interioare, mobilier, tapet si castiga bani online

Categorii disponibile in KA International

  • Casa decoratiuni si gradina
Acest site foloseste cookieInchide