CashBack > Casa decoratiuni si gradina

Power Techno Week cashback - cumpara Factor Saver reduce consumul de curent si castiga bani

Power Techno Week cashback - cumpara Factor Saver reduce consumul de curent si castiga bani online
Primesti 10% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul

Power Techno Week

Cashback cu Power Techno Week castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de Factor Saver reduce consumul de curent inapoiem o parte din bani

Factor Saver reduce consumul de curent

Cu Power Factor Saver puteti reduce nevoile electronice ale aparatelor, si sa va scadeti factura prin eficientizarea aparatelor cu motor din casa sau de la birou.
Acest proces reduce cantitatea de caldura din cablurile si motoarele din casa. Directionarea corecta a electricitatii va scadea factura de curent, dar de asemenea va prelungi viata aparatelor electronice si electrocasnice.
Power Factor Saver este un dispozitiv pe care il introduceti doar in priza in apartament, casa, vila, magazin, salon de infrumusetare, centru fitness si SPA, casa de vacanta sau chiar in spatii comerciale, in depozite si birouri, sau oriunde altundeva. Poate fi folosit in orice locatie.
De obicei Power Factor Saver regleaza modul in care consumati electricitate acasa sau la birou. in realitate, aparatele electrocasnice consuma mai mult curent decat au nevoie, iar pentru acest curent trebuie sa platiti. Un dispozitiv ca Power Factor Saver va rezolva aceasta problema, iar dumneavoastra veti plati doar pentru electricitatea pe care o folositi de fapt.
Power Factor Saver scade costurile pentru electricitate cu pana la 30-50% in multe cazuri, dar multe case vor beneficia de scaderi de 50% sau chiar 60% lunar, ceea ce inseamna ca achizitia va fi amortizata rapid pe masura ce economisiti bani in fiecare luna.
Cand folositi frigiderul, masina de spalat, uscatorul de par, aerul conditionat, caloriferul electric, sau chiar pompa pentru piscina (pentru cei care stau la casa), Stiti ca acestea consuma mult curent. Cererea de electricitate a fiecarui aparat electric trece prin firele de curent de pe proprietarea dumneavoastra, pana la panoul electric.
Introducand dispozitivul in prizele de acasa, puteti sa va faceti apartamentul sau casa mai eficiente.
Fiecare proprietate din Romania are un motor cu inductie care poate fi eficientizat din punct de vedere electric, pentru a nu mai plati in plus degeaba. Acestea includ, dar nu sunt limitate la, urmatoarele: Aer conditionat, calorifer electric, frigider, masina de spalat, ventilator, balast anti-fulgere T - 12 etc.
Proprietatile comerciale platesc mii de lei in fiecare luna pentru frigidere, aer conditionat si alte echipamente cu motor care costa mult. Imaginati-va cate economii ar putea aduce dispozitivul acestor afaceri. Prin reducerea costurilor, ajutati economia. Pe masura ce ele opereaza mai des, se pot extinde si pot crea mai multe locuri de munca, si pot produce servicii si produse mai bune pentru societate.
u nevoie de un singur Power Factor Saver. Un Power Factor Saver va imbunatateste consumul de electricitate in casa sau apartamentul de o suprafata pana la 200mp. Daca aveti mai multe aparate de aer conditionat, pompe pentru piscina, lifturi, echipamente cu motor etc., sau daca aveti o casa peste 200 mp, atunci puteti sa tineti in priza doua dispozitive pentru rezultate mai bune. Puteti economisi pana la 25% din factura de curent daca aveti instalatie electrica mai veche sau ineficienta.
Da, acest produs functioneaza oricum si eficientizeaza energia. Cand motoarele/electrocasnicele/echipmentele (aer conditionat, calorifer, masina de spalat, congelator, pompa de apa etc) sunt mai eficiente, ele consuma mai putin curent. Dispozitivul va ajuta panourile solare sa va dea mai multe beneficii.

Alte magazine recomandate

SomProduct cashback - castiga bani online la toate cumparaturile
Castiga 3.5%
ScauneOnline cashback - cumpara scaune si mese si castiga bani online
Castiga 4%
Bonami cashback - cumpara accesorii si decoratiuni interioare si castiga bani online
Castiga 3.5%
SensoDays cashback - cumpara decoratiuni baie bucatatie dormitor si castiga bani online
Castiga 1%
AlecoAir cashback - cumpara dezumidificatoare, purificatoare aer si castiga bani online
Castiga 3%

Power Techno Week cashback - cumpara Factor Saver reduce consumul de curent si castiga bani online

Categorii disponibile in Power Techno Week

  • Casa decoratiuni si gradina
Acest site foloseste cookieInchide