CashBack > Ceasuri

Oferta inactiva - PretzMic cashback - cumpara ceasuri de barbati si dama originale si castiga bani

PretzMic cashback - cumpara ceasuri de barbati si dama originale si castiga bani online
Oferta inactiva

PretzMic

Cashback cu PretzMic castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. Inapoiem o parte din bani la cumpararea de ceasuri de barbati si dama originale

Ceasuri de mana, ceasuri barbatesti si ceasuri de dama. Pretzmic.ro va ofera o gama larga de accesorii, ochelari polarizati, ceasuri inteligete, bratari, si articole decorative.
Compania noastra si-a inceput activitatea in martie 2012 in Cluj-Napoca, devenind pe parcurs una din firmele de top in ceea ce priveste comercializarea de ceasuri pe platforma online din Romania, urmarind continuu tendintele modei si gusturile clientilor. Produsele noastre sunt atent selectionate astfel incat sa indeplineasca standardele de calitate. Echipa noastra este formata din oameni responsabili, profesionisti, capabili sa raspunda celor mai inalte standarde si exigente.
Ceasurile automatice sunt mentinute in stare de functionare prin miscarea unui rotor semicircular, instalat pe spatele mecanismului, rotirea sa fiind determinata de miscarile naturale ale incheieturii mainii purtatorului.
Ceasurile mecanice sunt mentinute in stare de functionare prin rotirea remontoarului pana cand se simte o usoara rezistenta, atunci cand acesta se afla in pozitia normala, lipit de carcasa. Este recomandat ca intoarcerea ceasului mecanic sa se realizeze in mod regulat, odata pe zi.
Ceasurile quartz sunt alimentate de o baterie, iar acuratetea foarte buna a acestora – in medie ±15/20 de secunde pe luna – este asigurata de catre oscilatorul quartz, circuitul integrat si motorul stepper, cele trei componente principale ale sale. In situatia in care bateria ceasului se consuma, este recomandat ca aceasta sa fie inlocuita cat mai repede, pentru a evita scurgerea ei si, prin urmare, defectarea mecanismului.
Energia necesara ceasurilor cu mecanism kinetic pentru a functiona este generata de un rotor, la fel ca in cazul mecanismului automatic.

Alte magazine recomandate

CautCeas cashback - cumpara ceasuri de mana originale si castiga bani online
Castiga 5%
Secundar cashback - cumpara ceasuri bijuterii parfumuri si castiga bani online
Castiga 5%
Ceasmania cashback - cumpara ceasuri de mana originale sau bijuterii si castiga bani online
Castiga 5%
Biro cashback - cumpara ceasuri de mana, de perete, desteptatoare, fitness si castiga bani online
Castiga 4%
We wood cashback - cumpara ceasuri din lemn biodegradabile si ecologice si castiga bani online
Castiga 7.5%

PretzMic cashback - cumpara ceasuri de barbati si dama originale si castiga bani online

Categorii disponibile in PretzMic

  • Ceasuri
  • Bijuterii
  • Cadouri
Acest site foloseste cookieInchide