CashBack > Invatare

Oferta inactiva - Pro Success Training cashback - cumpara produse de dezvoltare profesionala si castiga bani

Pro Success Training cashback - cumpara produse de dezvoltare profesionala si castiga bani online
Oferta inactiva

Pro Success Training

Cashback cu Pro Success Training castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de produse de dezvoltare profesionala inapoiem o parte din bani

Produse de dezvoltare profesionala

Pro Success Training este o compania care ofera programe si produse fizice sau digitale de dezvoltare personala si profesionala. Aceste produse se adreseaza deopotriva publicului larg precum si celui de specialitate.
intr-o perioada relativ scurta, de numai 3 ani, Pro Success Training a oferit peste 50 de Cursuri, Workshopuri, si Seminarii.
Fiecare program oferit de noi foloseste un limbaj comun, fara termeni pretentiosi, adresandu-se omului pe limba sa, la nivelul sau de cunoastere.
Deviza noastra este invata Creste Daruieste iar scopul nostru este de a oferi darui informatie si cunoastere de Calitate pentru toata lumea, indiferent de nivelul de pregatire profesionala sau academica al celor interesati.
Livram cu succes cursuri, seminarii si workshop-uri de excelenta, pentru tine si compania ta.
Invata, Creste, Daruieste reprezinta cele trei principii si valori care ne definesc activitatea si programele pe care le oferim! Urmand aceste principii, oferim o gama variata de programe si produse, cele mai multe dintre ele fiind o premiera pe piata romaneasca de training si nu numai. Ele au aparut ca o necesitate de a aduce ceva nou si eficient, ca un raspuns la cererea pietei pentru produse si traininguri de calitate, constituind solutii integrative pentru atingerea succesului, solutii ce privesc omul intr-o viziune holistica.
Echipa noastra de traineri este foarte calificata in numeroase domenii si este in continua crestere. Expertizele acestor traineri se extind de la Coaching si Dezvoltare Personala, la Hipnoza si Hipnoterapie, Spiritualitate, Yoga si Tai-Chi fiind astfel extrem de pregatiti pentru a va oferi solutii si programe cu adevarat holistice.
The Goulding SleepTalk Process este o metoda revolutionara care ii permite copilului sa fie pregatit pentru o viata plina de realizari si impliniri. Sleeptalk realizeaza aceasta intr-un mod rapid, eficient, non-invaziv. Aceasta metoda dureaza doar doua minute si putem spune fara sa exageram ca reprezinta de departe cea mai buna investitie pe care o puteti face in viitorul copiilor dumneavoastra.
Auzim mereu despre puterea nebanuita a Subconstientului nostru. Despre resursele extraordinare pe care le avem si despre faptul ca deja avem solutii la problemele cu care ne confruntam.
Toate aceastea suna foarte frumos in teorie insa arareori se si concretizeaza.
Este adevarat, avem Resurse fenomenale si nebanuite dar exact asta este si problema. Pentru ca sunt nebanuite, atunci sunt si nefolosite!
Trainingul Profesional de Hipnoza se adreseaza tuturor celor care doresc sa invete, sa practice si sa aplice hipnoza, personal sau vocational, indiferent de pregatirea profesionala sau academica.
Fie ca vreti sa invatati hipnoza pentru a va imbunatati viata, fie pentru a-i ajuta pe ceilalti, a urma un curs cu traditie al celei mai renumite scoli de hipnoza din lume la ora actuala, reprezinta primul si cel mai bun pas in aceasta directie.
Depresia este una dintre cele mai prezente si mai ardente probleme in societatea de azi. Afecteaza un numar urias de oameni un studiu realizat recent relevand faptul ca in Romania sunt peste 300.000 de mii cazuri NOI, in fiecare an!

Alte magazine recomandate

Curs Titi Aur cashback - cumpara cursul de conducere defensiva ATA si castiga bani online
Castiga 4%
GoldenSite cashback - cumpara cursuri video DVD, cursuri format electronic si castiga bani online
Castiga 20%
Eurocor cashback - cumpara cursuri la distanta gratuite, lectii online si castiga bani online
Castiga 1.5 Lei
Wecontent cashback - cumpara conferinte de content marketing si castiga bani online
Castiga 10%

Pro Success Training cashback - cumpara produse de dezvoltare profesionala si castiga bani online

Categorii disponibile in Pro Success Training

  • Invatare
Acest site foloseste cookieInchide