CashBack > Servicii

Oferta inactiva - Tinmar cashback - cumpara furnizarea energiei electrice, a gazelor naturale si castiga bani

Tinmar cashback - cumpara furnizarea energiei electrice, a gazelor naturale si castiga bani online
Oferta inactiva

Tinmar

Cashback cu Tinmar castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de furnizarea energiei electrice, a gazelor naturale inapoiem o parte din bani

Furnizarea energiei electrice, a gazelor naturale

Suntem o companie romaneasca, cu prezenta regionala, care activeaza cu succes in domenii precum: furnizarea energiei electrice, a gazelor naturale cat si in industria produselor petroliere.
Tinmar se identifica cu o relationare prietenoasa, mai degraba informala decat institutionala, care creaza impact in vietile clientilor deoarece punem accent pe nevoile acestora si pe calitatea serviciilor oferite.
Contractul devine activ, dupa indeplinirea cu succes a Procedurii de schimbare a furnizorului si inceperea furnizarii energiei/gazului catre clientul respectiv. De regula Procedura de schimbare a furnizorului se incadreaza in 21 zile calendaristice, din momentul notificarii actualului furnizor despre intentia de schimbare a furnizorului de catre clientul cu care s-a incheiat contract.
Lasam la o parte metaforele si Tinmar ofera acestora servicii de furnizare a energiei electrice si a gazelor naturale, alaturi de o serie de beneficii incluse, precum:

  • protectie pentru plata facturii in cazul unor situatii neprevazute la locul de munca
  • despagubiri pentru electrocasnice avariate datorate fluctuatiilor de tensiune
  • interventii de urgenta in caz de avarii la instalatia electrica, de gaz, de incalzire, sanitara si canalizare, sau lacatuserie din locuinta ta
  • furnizarea enegiei verzi
  • discounturi de 20% - 30% la manopera lucrarilor de renovare/reparatii
  • acces in my account
Prin Tinmar Energy, suntem angajati in productia de energie regenerabila pe plan local, tranzactionarea de energie pe 21 de piete internationale, si suntem un integrator de servicii moderne de utilitati care aduc valoare afacerilor clientilor nostri.
incepand cu 1 iulie 2007, cand piata de energie a devenit concurentiala, toti clientii au dreptul sa opteze pentru un furnizor de energie electrica din piata libera. Consumatorul analizeaza optiunile din piata de energie, cere oferte de la mai multi furnizori si selecteaza oferta cea mai avantajoasa pentru el.
incepand cu 01.01.2018 toate preturile reglementate la energia electrica vor fi eliminate si toti consumatorii casnici vor trebui sa isi aleaga furnizorul de energie. Un consumator care a optat pentru schimbarea furnizorului de energie, se poate intoarce la vechiul furnizor la un pret negociat, nu reglementat.
Procesul de schimbare a furnizorului de energie electrica este gratuit, conform Ordinului ANRE nr. 105/2014 si nu necesita nicio modificare a instalatiei electrice, sau a contorului, mentinandu-se continuitatea in alimentare fara intreruperea furnizarii energiei electrice.
Iti economiseste timp si te scuteste de nervi. Fara cozi la ghisee, fara prezenta la sediu pentru semnarea actelor alege Tinmar.
Este prezent la nivel national. in orice colt al tarii este simplu de gasit, direct sau prin parteneri.
Are costuri bine stabilite. Prin comunicare transparenta, iti explica costurile si este prezent atunci cand ai o nelamurire.
Adaptat la nivel tehnologic. Este inovativ si pune la dispozitia clientului un mod de eficientizare a comunicarii in aceasta zona.
Servicii adaptate stilului tau de viata, oferite de liderul in domeniul furnizarii private de energie oferite de Tinmar.
Odata cu liberalizarea pietei de energie, ai acces la variante personalizate de abonamente de energie electrica si gaze, care iti asigura nu doar un cost optim, dar si siguranta si confort.
Suntem ancorati in realitatea romaneasca si credem, dincolo de cuvinte, in lucruri concrete si clare, in rezultate creatoare de impact pozitiv si de avantaje care aduc valoare vietii si afacerilor clientilor nostri, dar si business-ului Tinmar.

Alte magazine recomandate

Profitshare cashback - participa in programul de afiliere si castiga bani online
Castiga 100 Lei
Facturis cashback - cumpara program desktop de facturare, gestiune stocuri si castiga bani online
Castiga 20%
Daedalus Online cashback - inscriete pentru realizarea de sondaje online pentru firme si castiga bani online
Castiga 0.7 Lei
2Performant cashback - participa in programul de afiliere si castiga bani online
Castiga 0.05 Eur
Conectoo cashback - cumpara solutie completa de email marketing, newsletters si castiga bani online
Castiga 7.5%

Tinmar cashback - cumpara furnizarea energiei electrice, a gazelor naturale si castiga bani online

Categorii disponibile in Tinmar

  • Servicii

Termeni si conditii suplimentare la comisioane

Comisioane cash back: 8.75 lei pentru ofertele de energie, 3.5 lei pentru cele de gaz si un extra bonus de 1.75 lei pentru pachete de energie si gaz.
Acest site foloseste cookieInchide