CashBack > Software

Oferta inactiva - UsersFeed cashback - cumpara software de creat sondaje pentru web, tableta si castiga bani

UsersFeed cashback - cumpara software de creat sondaje pentru web, tableta si castiga bani online
Oferta inactiva

UsersFeed

Cashback cu UsersFeed castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de software de creat sondaje pentru web, tableta inapoiem o parte din bani

Software de creat sondaje pentru web, tableta

Tocmai am lansat software-ul nostru de chestionare UsersFeed uimitor si avem nevoie de ajutorul dvs. pentru a arata lumii cat de bune si de utile sunt.
Creati sondajele pe PC si le trimiteti pe telefon, tableta sau site-ul dvs. web.
Creati, personalizati si lansati campaniile dvs. de colectare a datelor in cateva minute, garantand acoperirea de a datelor (nu este necesar internet-ul).
Selectati tipul de ancheta si creati ancheta. Decideti daca ancheta dvs. va fi pentru utilizarea fata in fata, intrun chiosc, ca un formular mobil sau pe web.
De ce 8 din 10 companii au dificultati in a gasi candidati valorosi in procesul de recrutare? Angajatorii au inceput sa aiba dificultati in gasirea candidatilor ideali, iar criza fortei de munca in Romania in 2017 nu mai este un secret pentru nimeni. Acesta este motivul pentru care 86% dintre angajatorii romani care participa la cel mai recent studiu eJobs se confrunta cu o lipsa acuta de candidati valorosi in momentul recrutarii. Mai degraba decat gasirea de solutii la problema
Gasiti liderul informal si outsider cu UsersFeed, afla cine este liderul informal si outsider in echipa ta si imbunatateste relatiile dintre membrii.
Cresterea colaborarii in echipa ta, aflati si rezolvati problemele dintre angajatii dumneavoastra cresteti colaborarea dintre ei.
Educati comportamente deviante utilizati informatiile colectate de la angajati pentru a corecta actiunile si comportamente inadecvate si pentru a creste conformitatea.
Se colecteaza date in orice moment, transforma tableta intr-un chiosc si a obtine raspunsuri fara personal implicat.
Luati masuri in timp real cu alerte prin e-mail. Alerte prin e-mail sunt pentru a obtine orice date colectate in timp real pe dispozitivul dumneavoastra preferat.
Utilizati date on-line sau exportati-le pentru intalniri pe UsersFeed, se extrag datele intr-un numar de fisiere in formate pupulare, cum ar fi csv, xls etc.
Incercati toate caracteristicile planurilor noastre colectati pana la 15 raspunsuri de testare cu un dispozitiv.
Totul este setat la sondaj, iar acum sunteti gata pentru a incepe primirea raspunsurilor. Care este cel mai bun instrument pentru a interactiona cu respondentii dumneavoastra?
Este mai bine sa-l trimiteti intr-un e-mail, incorporati-l intr-un site web sau folositi-l intr-un chiosc sau un dispozitiv mobil?
Un sondaj bun pe UsersFeed va ofera o perspectiva clara actionabila, de incredere, pentru a informa procesul de luare a deciziilor. Studiile reusite au rate de raspuns mai mari, date de calitate mai buna si sunt usor de completat.
Puteti supraveghea personalul sau etapele unui proiect prin completarea auditurilor pe dispozitivul dumneavoastra preferat.
Puteti utiliza o lista de verificare de control intr-un magazin, restaurant, fabrica, santier de constructii sau orice loc in care doriti sa verificati fluxul de lucru.
Un mod inovator si eficient de a folosi o lista de control de audit este in activitatea de cumparaturi.
Utilizati iPad-uri, iPhone si tablete Android pentru a colecta date despre profilul demografic al clientilor dvs. cu UsersFeed, obiceiurile de consum si perceptia generala despre serviciile tale.

Alte magazine recomandate

Software Deals cashback - cumpara licente windows 10, office 2016 si castiga bani online
Castiga 5%

UsersFeed cashback - cumpara software de creat sondaje pentru web, tableta si castiga bani online

Categorii disponibile in UsersFeed

  • Software
Acest site foloseste cookieInchide